Absurde uitspraak Schepen Salmi over seksuele intimidatie zet kwaad bloed bij N-VA

Op 7 september 2012

N-VA Mechelen is onaangenaam verrast door de uitspraak van schepen Ali Salmi over vrouwen ivm seksuele intimidatie:"Vrouwen moeten zich bewust zijn van de signalen die ze uitzenden, want  die kunnen verkeerd geïnterpreteerd worden door jongeren die zich schuldig maken aan zulke seksuele intimidatie". Dàt verklaarde Schepen Salmi op  RTV bij de voorstelling van de 'preventie-campagne' van de stad, tegen seksuele intimidatie. Ja, u leest het goed!

Lijsttrekker Marc Hendrickx : "Dit is de wereld op zijn kop ! In plaats van de wacht aan te zeggen aan het schorriemorrie dat meisjes en dames lastigvalt en intimideert, meent de schepen voor gelijke kansen de vrouwen te moeten waarschuwen. Ze zouden zo eens te sexy kunnen gekleed zijn en zo bepaalde mannen verkeerde gedachten kunnen doen krijgen !".

Mechelen moet voor de N-VA een stad worden met nultollerantie wat betreft het fysiek of verbaal lastigvallen van vrouwen.

Wat in Brussel gebeurt (zie "Femme de rue") gebeurt spijtig genoeg immers ook in Mechelen. Evenveel zelfs, en door exact hetzelfde type daders, namelijk jonge slecht opgevoedde allochtone jongens. En daar moet zonder dralen paal en perk aan worden gesteld.

"De kiezer weze gewaarschuwd. Stemmen voor Ali Salmi en bij uitbreiding de lijst waar hij op staat, staat gelijk voor het opgelegd krijgen van vestimentaire codes van hoe vrouwen de straat op mogen" zegt Hendrickx.  "Wie de problematiek echter bij de wortel wenst aangepakt te zien, stemt dus beter voor de N-VA" besluit de N-VA Mechelen-lijsttrekker

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is