N-VA Mechelen roept paars op tot overleg met werkgevers en middenstand!

Op 8 februari 2008

Naar aanleiding van de gezamenlijke persconferentie van UNIZO, VKW en VOKA - Kamer van Koophandel van donderdag en de daar verkondigde boodschap m.b.t. het fiscaal beleid van de paarse bestuursmeerderheid in Mechelen, roept de Mechelse N-VA het College van Burgemeester en Schepenen op om dringend aan tafel te gaan zitten met de werkgevers en de middenstand.

Als er nu al sprake is van een collectief protest, kunnen SOMERS, GENNEZ en co. niet langer de kritiek wegwuiven als verzuurde oprispingen van enkele critici, integendeel.

Als personen en organisaties die zorgen voor economische zuurstof in onze stad en voor de Mechelaars, ernstige kritiek leveren, mag dit niet zo maar worden weggewimpeld.

 

Anders dan de show rond de begroting voort te zetten (waarbij dient herhaald dat tot op heden nog geen enkel gemeenteraadslid via officiële weg in het bezit werd gesteld van de desbtreffende documenten en cijfers - voor een democratie kan dat tellen! -), zou men beter tijd en energie steken in overleg met deze organisaties, die blijkbaar reeds eerder tevergeefs (in een zogenaamde "gesloten brief" zo blijkt) aandrongen op overleg.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is