SPIRIT: koud en warm water tegelijkertijd

Op 11 april 2007

N.a.v. de "zwembad-actie" die de collega's van SPIRIT morgen menen te moeten houden in de Leuvense Vaart, ter hoogte van het stedelijk zwembad (in Mechelen gemeenzaam "de nieuwe dok" genoemd), heeft de Mechelse N-VA de stedelijke brandweer gecontacteerd met de vraag om de mogelijkheid te onderzoeken op dat moment met een hoge-druk-spuit warm water in de Leuvense Vaart te spuiten. SPIRIT blaast immers warm en koud tegelijkertijd, zo zegt de Mechelse N-VA, en misschien kan de water-omgeving aangepast worden aan de omstandigheden...
Voorzitster van de afdeling Kerstin HOPF: "Nooit eerder lieten de SPIRITisten hun interesse in het dossier blijken, en als er iemand is die daadwerkelijk iets kan doen terzake is het toch wel hun schepen Ali SALMI zeker? Nu de verkiezingen er zitten aan te komen heeft men plots oog voor één en ander".

Gemeenteraadslid Marc HENDRICKX, woordvoerder der Mechelse N-VA en in de vorige coalitie nog lid van het directie-comité van het autonoom gemeente-bedrijf "S.A.M." (die de sportinfrastructuur in de stad Mechelen beheert): "Als er één dossier is dat gedragen wordt door meerderheid én oppositie, dan is het wel dat van het extra zwembad. Zowel naar de provincie toe als naar de Vlaamse Gemeenschap toe zijn er via verschillende kanalen diverse démarches, los van welke partij-politieke hoek dan ook. Dat SPIRIT hiervan niets zou weten is of leugenachtig, of politiek zeer bedenkelijk in hoofde van hun mandataris dhr. SALMI. Deze problematiek voor eigen winkel pogen te recupereren tart dan ook elke verbeelding en draagt zelfs niet eens bij tot het trachten te bekomen van een voor Mechelen aanvaardbare oplossing, integendeel".

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is