Yves Selleslagh (Posse Leest) zet de stap naar N-VA Mechelen

Op 22 september 2017, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018
Kerstin Hopf en Johan Van Overtveldt verwelkomen Yves Selleslagh bij N-VA Mechelen

Yves Selleslagh uit Leest sluit zich aan bij N-VA Mechelen en zal in 2018 de lijst voor de lokale verkiezingen versterken. Dat maakte het bestuur van de afdeling bekend. Selleslagh (47) is de drijvende kracht achter Posse Leest. Hij zet de stap na gesprekken met onder meer Johan Van Overtveldt, die de lokale N-VA-lijst in 2018 zal duwen, en fractievoorzitter Kerstin Hopf.

“Ik heb het altijd al belangrijk gevonden mij belangeloos in te zetten voor de dorpsgemeenschap”, motiveert Selleslagh zijn beslissing. “De stap naar de politiek is dan ook een logisch vervolg op mijn lokaal engagement.” Selleslagh is sinds 2004 de drijvende kracht achter Posse Leest. Als lid van de Leestse Feesten is hij medeorganisator van ‘WinterLeest WinterFeest’ en daarnaast is hij actief als vrijwillig hulpverlener bij het Rode Kruis-Vlaanderen.

No-nonsense
De verhuis van Johan Van Overtveldt naar Mechelen gaf hem het laatste duwtje in de rug om zich te engageren voor de N-VA. “Bovenop de standpunten van de partij kan ik me helemaal vinden in de no-nonsenseaanpak, de duidelijke visie en de ambitieuze plannen van de N-VA”, aldus Selleslagh. “Ik ben alvast enorm gemotiveerd om mee mijn schouders te zetten onder het uitdagende N-VA-project voor Mechelen. Mensen die me kennen, weten ook dat ik er de volle honderd procent voor zal gaan.” 

Johan Van Overtveldt is tevreden met de komst van Yves Selleslagh. “Ik heb Yves leren kennen als een hardwerkende en geëngageerde Mechelaar die bovendien een pak ervaring meebrengt uit het bedrijfsleven. Samen met het bestuur heet ik hem dan ook van harte welkom. Ik ben ervan overtuigd dat hij een grote meerwaarde is voor de N-VA in Mechelen.”

Ook fractievoorzitter Kerstin Hopf, die eveneens in Leest woont, is blij met de aanwinst. “Met zijn pragmatische en doelgerichte aanpak heeft Yves al veel betekend voor onze dorpsgemeenschap. Dat hij met zijn engagement nu ook de N-VA wil ondersteunen, kunnen we alleen maar toejuichen.” 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is