Leden N-VA Mechelen kiezen nieuw afdelingsbestuur

Op 21 maart 2022

Vrijdag 18 maart kozen de leden van N-VA Mechelen naar goede gewoonte een nieuw afdelingsbestuur.

Gloednieuw voorzitter van de afdeling is Anne Delvoye. Delvoye is geen nieuw gezicht in de Mechelse politiek en verdiende haar sporen de afgelopen jaren al als een van de actiefste en constructiefste gemeenteraadsleden van de stad. Als voorzitster heeft ze een duidelijke visie over hoe de ploeg de komende jaren te werk zal gaan:

 

“Mijn positieve ervaringen in de gemeentepolitiek hebben me gemotiveerd om me kandidaat te stellen als voorzitster van N-VA Mechelen. Met dit voorzitterschap neem ik de fakkel over van Rita Van den Bossche, die zich als bestuurslid zal blijven inzetten voor onze afdeling.

Naast onze lokale en bovenlokale mandatarissen kan ik rekenen op bestuursleden met expertise op verschillende beleidsniveaus, o.a.: mobiliteit, milieu, omgeving, onderwijs, jeugd, erfgoed, cultuur, sport, senioren, veiligheid en dierenwelzijn. Maar in de eerste plaats is elk bestuurslid natuurlijk op de hoogte van wat er reilt en zeilt in zijn of haar woonbuurt.

Verder ben ik bijzonder verheugd om geflankeerd te worden door een gemotiveerde ondervoorzitter, Arnout Geys.

Samen met deze ploeg wil ik N-VA Mechelen een positieve uitstraling geven.

Meer dan ooit tevoren kunnen we zo in de kijker komen als de partij die op een constructieve manier werkt aan een  efficiënt en verantwoord beleid met oog voor alle Mechelaars, in alle wijken en dorpen.”

De komende jaren zal de afdeling onder het aansturen van Anne verder bouwen aan een constructieve, doch kritische oppositie.

“Er zijn heel wat zaken in Mechelen die we graag anders en beter zien. Daarvoor zullen we ons blijven inzetten. Zaken als participatie, financiële voorzichtigheid en aandacht voor een vlotte toegankelijkheid in het centrum en de dorpen blijven voor ons aandachtspunten,” aldus het nieuwe bestuur.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is