Mechelse Jong N-VA heeft nieuw bestuur

Op 26 juni 2014, over deze onderwerpen: Jeugd

Jong N-VA Mechelen heeft sinds donderdagavond 26/06 een nieuw dagelijks bestuur. ”En dat mag Mechelen geweten hebben,” zegt kersvers voorzitter Henning Van Duffel. ”In tegenstelling tot vele jongerenpartijen die enkel maar als springplank voor individuele hogere ambities dienen, gaan wij als team voluit voor de inhoud. We gaan recht tot de kern. Waarvoor interesseert een studerende, werkende of werkloze jongere zich? Hoe kunnen wij onze stad voor iedere jongere financieel leefbaarder maken? Welke hindernissen nemen we best weg om de jongere in Mechelen te houden? Het zijn vragen waarop wij op zowel op lokaal als bovenlokaal een antwoord willen geven. Tevens is Jong N-VA Mechelen de enige lokale jongerenpartij die banden heeft met de jeugdraad, de studentenraad en andere werkingen in het verenigingsleven. Wij staan dus open voor ideeën van àlle jongeren, ook zij die het niet direct met ons eens zijn. Zo gek zijn wij dus om ons met inhoud bezig te houden!”

Jan Bogaerts, penningmeester, vindt zichtbaarheid op straat belangrijk: ”Want ook na de verkiezingen is het de bedoeling dat de Mechelse jongeren op ons kunnen blijven rekenen. Wie weet kunnen jongeren via onze face-to-faceaanpak wel eens hun opmerkingen kwijt in de vorm van een agendapunt op de gemeenteraad...”

In het verleden was Jong N-VA Mechelen al op sociale media actief om actiegroepen te politiek steunen zoals ’Mechelen Autoluw onaangenaam en onbereikbaar’ en ’Wij willen een discotheek in Mechelen’. Wie meer wil weten over het nieuwe bestuur en actuele standpunten kan terecht op old.jongnva.be/mechelen

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is