Trottoirs Esdoornplein worden vernieuwd

Op 27 oktober 2017, over deze onderwerpen: Openbare ruimte

Vanaf begin volgende week worden in de wijk Tervuursesteenweg de trottoirs en de boordstenen aan het Esdoornplein vernieuwd.

Waar de aannemer dient te werken, zal er een parkeerverbod gelden. Fietsers, voetgangers en plaatselijk gemotoriseerd verkeer blijven gedurende de werken toegang tot de straat hebben. Bewoners moeten er wel tekening mee houden dat hun garages en opritten tijdelijk ontoegankelijk kunnen zijn.

“De werken worden enkel uitgevoerd in de straat, niet op het Esdoornplein zelf. Bij het vernieuwen van trottoirs wordt er altijd na de werken wit zand gestrooid. Aan de bewoners vragen we om het zand regelmatig in de voegen te keren, wat de kans tegen verzakkingen verkleint en onkruid tegenhoudt. Wel dient men erop te letten dat het zand niet in de goot terecht komt, hetgeen verstoppingen in de rioolroosters zou kunnen veroorzaken”, waarschuwt schepen van Openbare Werken Chris Backx (N-VA).

Afhankelijk van de weersomstandigheden zullen de vernieuwingswerken van de trottoirs en de boordstenen aan het Esdoornplein vermoedelijk tot eind november duren.

 

Bron: www.radioreflex.be/2017/10/27/trottoirs-worden-vernieuwd-aan-het-esdoorn...

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is