Mechelaars betalen voor dure "indianenverhalen"

Op 21 maart 2022

De campagne met “indianenverhalen” (zoals ze door de stad zelf wordt genoemd) over de heraanleg van de vesten, heeft het stadsbestuur in 2021 al 151.250,- EUR gekost (50 % van de totale kostprijs want de andere helft wordt gedragen door AWV), zal dit jaar in totaal 136.125,- EUR kosten (eveneens 50 % van het totale kostenplaatje) en in 2023 121.000,- EUR.

In totaal loopt het kostenplaatje tot in 2030 voor de stad op tot de helft van 1.452.000,- EUR, zo is berekend (de andere helft dus AWV).

Deze cijfers werden tot op heden angstvallig geheim gehouden, maar onze fractieleider Marc HENDRICKX  bleef doorvragen naar een antwoord op zijn vragen ter zake en kreeg dit uiteindelijk eind vorige week te horen.

Marc HENDRICKX : “Dit is toch wel een erg hoge prijs voor een campagne met indianenverhalen, zoals de stad zelf zegt, en dit in een tijdperk waarin we met z’n allen erg op de centen moeten letten.  Het project zelf loopt op tot in de tientallen miljoenen, dat wisten we al, maar ook de PR errond heeft dus zijn prijskaartje, dit alles zonder participatie van – of inspraak door de gewone Mechelaar !”.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is