U bent hier
Sterrenrestaurants welkom in Mechelen
Het Mechelse restaurantaanbod ’s avonds is eerder beperkt en startende horecazaken focussen voornamelijk op daghoreca, ontbijt- en lunchzaken. Om sterrenrestaurants aan te trekken, wordt de stad Mechelen partner binnen het Culinary Innovators-programma. De stad kent hierbij nu een consultancy opdracht toe aan Gault&Millau, het Franse bedrijf dat in diverse landen gastronomiegidsen uitbrengt.
“Soms liggen de kansen om rapen. De taak van Gault&Millau bestaat eruit om sterrenchefs warm te maken voor Mechelen. Het pand van D’Hoogh staat over te nemen, op de site Cortenbach komt commerciële ruimte en in Hombeek loopt momenteel een aanbesteding om de oude hoeve op het Dorpsplein om te toveren naar een horecapand", zegt schepen van Economie Katleen Den Roover (N-VA).
Bron: www.gva.be/cnt/bleva_02686189/gault-millau-moet-mechelen-helpen-aan-ster...